Condities
Salsa dansbegeleider

Boubacar Dramé, één van de allerbeste Salsadansers, toont opnieuw zijn kunsten in hele Belgiê vooral in Vlaanderen, en laat de mensen die ook wel eens een dansje willen wagen, graag meegenieten. Sedert een aantal jaren organiseert de Senegalees salsa danscursussen & party’s in Gent, Oostende, Brugge en Kortrijk enzovoorts.  
Gepassioneerd door Latijns-Amerikaanse dans en muziek heeft Boubacar een eigen dansstijl ontwikkeld: één elegante, charmante, sexy, mooie stijl zijn leerlingen noemen die : Bouba’s stijl. Hijzelfs noemt die maar standaardstijl door het feit dat men acheraf met andere stijlen gemakkelijk kan dansen en hij is inmiddels uitgegroeid tot een lesgever met grote faam in heel België veel van de Salsaleraars die vandaag nog Salsalessen in Vlaanderen geven, waren op een bepaald moment zijn leerlingen geweest, die hebben dus bij hem Salsalessen gevolgen. Hij is dan ook een veelgevraagde en graaggeziene gast op grote festivals zoals Pole Pole, de Antilliaanse Feesten en Noche de la Pasión, waar hij telkens voor spetterende demonstraties zorgt.
Hij was ook verschillende keer gevraagd voor tvprogramma’s onder andere: Hou van ons, Bestemming vlaanderen, De Nieuwe mama enzovoorts! Wanneer en waar kan je Salsacursussen volgen bij Salsa Fever of naar Salsa Parties gaan?
Elk jaar zijn er min of meer 6 nieuwe Salsa dansreeksen: In september, oktober, januari, februari, april en in augustus! In Brugge, Kortrijk, Melle en ook Salsa danslessen in Gent bij Evergem; Oostakker; Lochristi; Drongen; Mariakerke; Aalst; Lokeren; Zelzate enzovoorts
Voor Salsa parties of Salsaoefenavonden, ga maar onze website: www.salsafever.beInfo: over Salsa lessen, Salsa initiaties, Salsa workshops, Salsa dj, Salsa partys, https://www.salsafever.be
Meer info via de website https://www.salsafever.be
E-mail salsa.fever.vzw@telenet.be,
Telefonisch: 0486/89.35.53.


Zoekertjes bij Salsafever
Zoals iedereen weet, zijn vele activiteiten leuker en gezelliger met 2. Dansen, reizen en uitgaat horen daar zeker bij! Bent u ook op zoek naar een fantastische partner om deze onvergetelijke momenten mee te delen? Plaatst dan een zoekertje op onze website!Het is heel erg makkelijk: maar een profiel aan, plaats een zoekertje en contacteer jouw ideale match. Geen ongepast fotomateriaal aub. U wordt meteen en onherroepelijk geblokkeerd op onze site. Het spreekt voorzichtig dat U voorzichtig omgaat met uw persoonlijke gegevens! Salsafever is niet verantwoordelijk voor misbruik van gegevens die u aan derden doorgeeft!

Geen dans partner?
Omdat Salsa is een koppeldans, schrijf je dus best in per 2. Hebt u geen danspartner, plaats dan een zoekertje op onze site om er één te vinden. Registreer, maak je profiel aan en vergeet vooral jouw wachtwoord niet! 

Wat je moet weten!
De cursus Eén danscursus bestaat uit 5 lessen, één les per week en elke les duurt 1 uur. De volledige reeks van 5 lessen bedraagt in totaal €60.U bent niet verplicht alles in één keer te betalen, het is ook mogelijk om per les te betalen.In dit geval is het 15€ per les.  Als u een abonnement van €60 betaald hebt, dan kan u wel één gemiste les inhalen op een andere dag. (cursus van hetzelfde niveau, op een andere dag of in een andere stad).
Bijv. U bent ingeschreven in de cursus van zondag te Gent, om een bepaalde reden kan u niet aanwezig zijn op zondag, dan kan je wel de gemiste les inhalen op de volgende maandag/dinsdag/ donderdag/ vrijdag in Gent, Kortrijk of Brugge.Eenmaal u het abonnementsgeld van €60 betaald hebt, is er geen terugbetaling mogelijk! Zelfs indien u slechts één les hebt kunnen volgen! Het abonnement is op naam en kan bijgevolg niet doorgegeven worden: iemand anders kan dus niet in uw plaats de cursus verder volgen. Het abonnementsgeld van een bepaalde cursus kan ook niet overgedragen worden naar een volgende, toekomstige cursus of reeks.Stel, u hebt €60 betaald voor de reeks van januari-februari. U kan door omstandigheden, ongeacht de reden, deze reeks niet verder volgen, dan kan het reeds betaalde abonnementsgeld niet gebruikt worden ter betaling van de cursus van maart-april. Danspartner bij voorkeur moet je je met/per twee inschrijven, dus met een danspartner.Heb je geen danspartner dan kan je indien nodig een zoekertje op onze website plaatsen om een danspartner te vinden. Daarvoor moet je je eerst registreren, en dan een profiel maken. ( Niet vergeten je ,naam en wachtwoord te onthouden, voor je latere verbinding!) Opmerkingen: Algemene afspraken:Salsafever is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.
Salsafever is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal. In de zaal mogen geen eigen dranken worden genuttigd.
Wanneer mag je bij Salsafever iemand assisteren?a) Voor niveau 1 geldt:De assistent heeft cursus niveau 1 al bij Salsafever gevolgd. 
Er staat voor dat niveau op dat moment geen andere betalende dame/heer zonder danspartner aan de kant.
Als je “vast” iemand wil assisteren, zonder risico te lopen dat je (of je danspartner) aan de kant moet, betaal je het volledige cursusgeld. 
b)   Voor niveau 2 of hoger geldt: Je mag assisteren in een bepaald niveau als je tenminste 1 niveau hoger danst.
Er staat voor dat niveau op dat moment geen andere betalende dame/heer zonder danspartner aan de kant.
Als je “vast” iemand wil assisteren, zonder risico te lopen dat je (of je danspartner) aan de kant moet, betaal je het volledige cursusgeld. 
c)  Een herhaalde niveau moet betaald worden zoals een nieuw niveau. iedereen dient zich dan dus in te schrijven en te betalen voor een nieuw of een herhaald niveau. Wanneer gaat een les niet door?Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een cursus.
Daarom moet men altijd iets laten weten als men niet naar de eerste les kan komen maar komt wel vanaf de 2de les.
Als de dansleraar niet kan (door ziekte,…) worden de leerlingen dan verwittiged via mail of telefoon.
En de gemiste les wordt later wel ingehaald. Iedereen is welkom bij Salsa Fever Tot binnenkort! Op de dansvloer! Dansleraar:
Bouba(car) Dramé.

Wat je moet weten  !!!
De cursusEén danscursus bestaat uit 5 lessen, één les per week en elke les duurt 1 uur.
De volledige reeks van 6 lessen bedraagt in totaal €60.U bent niet verplicht alles in één keer te betalen, het is ook mogelijk om per les te betalen.
In dit geval is het 15€ per les. Als u een abonnement van €60 betaald hebt, dan kan u wel één gemiste les inhalen op een andere dag. (cursus van hetzelfde niveau, op een andere dag of in een andere stad) Bijv. U bent ingeschreven in de cursus van zondag te Gent, om een bepaalde reden kan u niet aanwezig zijn op zondag, dan kan je wel de gemiste les inhalen op de volgende maandag/dinsdag/ donderdag/ vrijdag in Gent, Kortrijk of Brugge.
Eenmaal u het abonnementsgeld van €60 betaald hebt, is er geen terugbetaling mogelijk! Zelfs indien u slechts één les hebt kunnen volgen!

Het abonnement is op naam en kan bijgevolg niet doorgegeven worden: iemand anders kan dus niet in uw plaats de cursus verder volgen.Het abonnementsgeld van een bepaalde cursus kan ook niet overgedragen worden naar een volgende, toekomstige cursus of reeks. Stel, u hebt €60 betaald voor de reeks van januari-februari. U kan door omstandigheden, ongeacht de reden, deze reeks niet verder volgen, dan kan het reeds betaalde abonnementsgeld niet gebruikt worden ter betaling van de cursus van maart-april.DanspartnerBij voorkeur moet je je met/per twee inschrijven, dus met een danspartner. Heb je geen danspartner dan kan je indien nodig een zoekertje op onze website plaatsen om een danspartner te vinden. Daarvoor moet je je eerst registreren, en dan een profiel maken. ( Niet vergeten je ,naam en wachtwoord te onthouden, voor je latere verbinding!)Opmerkingen:Algemene afspraken:Salsafever is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.Salsafever is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal. In de zaal mogen geen eigen dranken worden genuttigd.
Wanneer mag je bij Salsafever iemand assisteren?a) Voor niveau 1 geldt:De assistent heeft cursus niveau 1 al bij Salsafever gevolgd.
Er staat voor dat niveau op dat moment geen andere betalende dame/heer zonder danspartner aan de kant.Als je “vast” iemand wil assisteren, zonder risico te lopen dat je (of je danspartner) aan de kant moet, betaal je het volledige cursusgeld.
b) Voor niveau 2 of hoger geldt:Je mag assisteren in een bepaald niveau als je tenminste 1 niveau hoger danst.
Er staat voor dat niveau op dat moment geen andere betalende dame/heer zonder danspartner aan de kant.
Als je “vast” iemand wil assisteren, zonder risico te lopen dat je (of je danspartner) aan de kant moet, betaal je het volledige cursusgeld.
c) Een herhaalde niveau moet betaald worden zoals een nieuw niveau.iedereen dient zich dan dus in te schrijven en te betalen voor een nieuw of een herhaald niveau.Wanneer gaat een les niet door?Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een cursus.
Daarom moet men altijd iets laten als men niet naar de eerste les kan komen maar komt wel vanaf de 2de les.
Als de dansleraar niet kan (door ziekte,…) worden de leerlingen dan verwittiged via mail of telefoon.
En de gemiste les wordt later wel ingehaald.
Iedereen is welkom bij Salsa Fever en tot binnenkort op de dansvloer !
Dansleraar: Bouba(car) Dramé

YouTube
Instagram