Zondag Les

Als je van dansen of fijne muziek houdt, dan heb je waarschijnlijk wel eens van Salsa gehoord. Heel veel dans- en muziekscholen over de hele wereld leren het, maar nergens zo als Salsafever dansschool!

Click of Scroll naar beneden om in te schrijven 

De cursus

Een danscursus bestaat uit 5 lessen, één les per week en elke les duurt 1 uur.
De volledige reeks van 5 lessen bedraagt in totaal €60. 
(Kom je vanaf 2de les, betaal je toch €60: €15 x 4 = €60. Omdat de vorige les wordt voldoende herhaald)
U bent niet verplicht alles in één keer te betalen, het is ook mogelijk om per les te betalen. In dit geval is het 15€ per les. 
Als u een abonnement van €60 betaald hebt, dan kan u wel één gemiste les inhalen op een andere dag. (cursus van hetzelfde niveau, op een andere dag of in een andere stad) Bijv. U bent ingeschreven in de cursus van zondag te Gent, om een bepaalde reden kan u niet aanwezig zijn op zondag, dan kan je wel de gemiste les komen inhalen op de volgende maandag of dinsdag, in Gent. Of op woensdag, donderdag in Kortrijk. Dit geldt ook, voor de leerlingen van Kortrijk.
Eenmaal u het abonnementsgeld van €60 betaald hebt, is er geen terugbetaling mogelijk! Zelfs indien u slechts één les hebt kunnen volgen!  Het abonnement is op naam en kan bijgevolg niet doorgegeven worden: iemand anders kan dus niet in uw plaats de cursus verder volgen. Het abonnementsgeld van een bepaalde cursus kan ook niet overgedragen worden naar een volgende, toekomstige cursus of reeks. Stel, u hebt €60 betaald voor de reeks van januari-februari. U kan door omstandigheden, ongeacht de reden, deze reeks niet verder volgen, dan kan het reeds betaalde abonnementsgeld niet gebruikt worden ter betaling van de cursus van maart-april.

Inschrijven

  • (max twee zinnen a.u.b.)

YouTube
Instagram